tiistai 20. maaliskuuta 2012

Rakenna oma Mobiilikesäkouluohjelmasi - poimi mukaan parhaat palat!

Nyt sinulla on mahdollisuus rakentaa oma Mobiilikesäkouluohjelmasi. Klikkaa osoitteeseen http://conex.fi/kesakoulu2012 ja valitse sinulle mieluisimmat tietoiskut ja asiantuntijaluennot.

Tapahtuma aloitetaan keveästi keikutellen Heikki Mäenpään musiikillisella Mobile Summer -esityksellä, jota höystetään myös yhteisöllisyydellä. Ubiikkiutta, joka on teemana läpi Mobiilikesäkoulun, avataan kaikille Leena Vainion ja Pasi Mattilan voimin. Päättäjäfoorumin kautta siirrytään laajempiin sfääreihin: kurkistetaan tulevaisuuteen mm. Google Finlandin Ari Lampelan toimesta ja lopuksi kuullaan internetguru Linnar Viikin puheenvuoro, joka myös linkittyy vahvasti mobiiliuteen ja ubiikkiuteen.

Tämän vuoden ohjelmasta löytyy runsaasti myös mielenkiintoisia tietoiskuja käytännön harjoituksineen: Pasi Silander avaa erilaisia mPedagogiikan malleja, Johtajuusteema näkyy mm. Prewisen ja Nokian yhteisessä tietoiskussa, Antti Syvänen valottaa Pervasiivisia oppimisratkaisuja sekä Ubiikkeja oppimisympäristöjä, IlonaIT:n tietoiskussa oppijat pääsevät Mobiililuokkaan ja Virtuaaliympäristöä voi testailla ja hiukan luodakin Pasi Mattilan ja Virtuaalikylän yhteisissä tietoiskuissa. Ja kumpanakin päivänä on mahdollisuus pelailla Pelialueella mm. Rovion tarjoamia pelejä; taitaa siellä myös kännyköitä vilahdella.
Tavataan siis Mobiilikesäkoulussa 21.-22.5.2012!

Tapahtuman ohjelma: http://www.mobiilikesakoulu.com/ohjelma
Ilmoittautumiset 11.5. mennessä: http://www.mobiilikesakoulu.com/ilmoittautuminen-maksut
Hinta: 195 e/2 pv + majoitus, 120 e/1 pv

Mobiilikesäkoulun 2012 järjestää HAMK, Avomobiilit-osahanke
Tapahtumapaikka: HAMK Mustiala (Tammela)

Lisätietoja: www.mobiilikesakoulu.com
projektipäällikkö Johanna Salmia, HAMK
mobiili: 050 574 9555
email: johanna.salmia@hamk.fi
skype: johanna.salmia
twitter: johannasalmia
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti