tiistai 22. marraskuuta 2011

Ihan pihalla


"Me oltiin ihan pihalla, ulkona luokkahuoneista - ja me opittiin!", kommentoi joku aiempien Mobiilikesäkolujen osallistujista innoissaan. Tästä sain ajatuksen tuolle otsikolle Avowebinaariin, jossa 'katsastetaan' Avomobiilit -osahankkeen tavoitteita ja saavutuksia ja jatkoa Mobiilisti -hankkeessa.

Webinaari pidetään maanantaina 28.11. 2011 klo 14-15 osoitteessa https://eoppimiskeskus.adobeconnect.com/avo ja kaikki halukkaat ovat tervetulleita osallistumaan. Avomobiileja ja Mobiilistia esittelevät Johanna Salmia ja Jaana Nuuttila.
Avomobiilit jatkaa vielä toimintaansa. Kovalla touhulla suunnitelemme seuraavaa Mobiilikesäkoulua (www.mobiilikesakoulu.com), jonka teemana on tänä vuonna Mobiilista Ubiikkiin. Kesäkoulu järjestetään perinteiseen tapaan Tammelassa HAMKin Mustialan yksikön idyllisessä puistoympäristössä 21.-22.5.2012. Mobiilioppimisen verkoston kokous on kesäkoulun jatkeena 23.5.

Uutena asiana tarjoamme yrityksille mahdollisuutta osallistua myös standin kautta (ns. Räpläyspiste). Toinen uutuus on Päättäjäfoorumi, jossa on mahdollisuus keskustella mm. mobiililaitteiden hyödyistä oppimisympäristöissä.


Call for papers on meneillään ja nyt onkin mahdollisuus lähteä tarjoamaan omaa tietoiskua tai esitystä mobiiliaiheeseen liittyen. Tietoiskun lisäksi olisi hienoa, jos siihen liittyen löytyy jotain käytännön harjoitusta, jolla osallistujat pääsevät syvemmälle aiheeseen. Eli mielenkiintoista oppimiseen, opetukseen ja mobiiliuteen liittyvää jaettavaa kannattaa ilmoitella Call for papers -lomakkeen kautta 16.12.2011 mennessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti